To Make Everybody HappyPeter’s uncle lives in the country. Once in summer, Peter

To Make Everybody HappyPeter’s uncle lives in the country. Once in summer, Peter

题型:不详难度:来源:
To Make Everybody Happy
Peter’s uncle lives in the country. Once in summer, Peter goes to stay with him for a few weeks. Whenever they go for a walk or for a drive in the car and pass somebody, his uncle waves to the passer-by. Peter is surprised and says, “Uncle Georage, you seem to know everybody here. Where did you meet them all?”
“I don’t know all these people.” answers his uncle. “Then why do you wave to them?” “Well, Peter ,” says his uncle “When I wave to someone who knows me, he is pleased. He goes on his journey with a happier heart. But when I wave to someone who doesn’t know me , he is surprised and says to himself, ‘ Who is that man? Why did he wave to me?’ So he has something to think about during the rest of his journey, and that makes his journey seem shorter.So.I.make.everybody.happy.
小题1: Peter goes to the country_______.
A.for his winter holidays
B.to see his sick uhcle
C.to spend summer with his uncle
D.because he gets into trouble
小题2:When they pass somebody at any time,________.
A.George will stop and say hello to everybody
B.Peter’s uncle waves to the passer-by
C.Peter waves to the pass-by
D.Geoge introduces the person to Peter
小题3:Peter ________ when he sees uncle waves to everybody passing by.
A.always asks his uncle “Who is that man?”
B.is very happy
C.is not surprised at all
D.is very surprised
小题4:Georage tells peter________.
A.he knows all the people
B.he does not know all the people
C.he only knows one of them
D.he doesn’t know any one of the people
小题5:George waves to every passer – by________.
A.to make everybody happy
B.to make Peter happy
C.only to make joke
D.to make himself happy

答案

小题1:C
小题2:B
小题3:D
小题4:B
小题5:A
解析

试题分析:这篇短文中作者主要介绍了彼得在和叔叔在乡下过暑假时彼得的叔叔的一个特殊举动,即他每次遇到任何人都会与他们摆手打招呼,目的是想让他们高兴。
小题1:细节理解题。根据短文第一段第二句话Once in summer, Peter goes to stay with him for a few weeks.可知,彼得去乡下是和他叔叔过暑假的;故选C。
小题2:细节理解题。根据短文第一段Whenever they go for a walk or for a drive in the car and pass somebody, his uncle waves to the passer-by.可知彼得的叔叔都会向他们摆手;故选B。
小题3:细节理解题。根据短文第一段Peter is surprised and says, “Uncle Georage, you seem to know everybody here.可知,彼得对于叔叔的举动是很吃惊的;故选D。
小题4:细节理解题。根据短文第二段第一句“I don’t know all these people.”可知,彼得的叔叔并不全部都认识这些人;all与not连用表示部分否定,与B项表达相吻合;故选B。
小题5:推理判断题。根据短文最后一句话So.I.make.everybody.happy.可知彼得的叔叔向大家摆手的目的是想让他们开心;故选A。
举一反三
Mrs. Hand lives with a dog called Dave. She likes the dog very much. She likes       at home with Dave. But she never takes Dave       for a walk.
One day Dave has a (n)      . He didn’t eat anything. Mrs Hand was very worried about Dave, so she       him to see the doctor. The doctor checked him over , and then he said, “Can you leave your       here for two days? I am sure I can make him eat things. ” She      . The doctor told his assistant to put Dave in a small room and give him only      .
Mrs. Hand       to the doctor’s two days later. The doctor       Dave to her. He looked different. “Does he eat       now?” Mrs Hand asked. Then the doctor       some rice to Dave. Mrs. Hand said. “Dave       eats rice! ” Mr. Hand said. However, Dave ate up the      . Mrs Hand       the doctor. She paid him some money. “What’s the matter with Dave?      makes him eat rice?” she asked . “Water!”
小题1:
A.telling B.lookingC.stayingD.shopping
小题2:
A.inB.outC.onD.at
小题3:
A.situationB.likeC.illnessD.fact
小题4:
A.likedB.tookC.foundD.played
小题5:
A.bookB.dogC.clothesD.student
小题6:
A.thoughtB.spokeC.saidD.agreed
小题7:
A.waterB.meatC.bananasD.chicken
小题8:
A.comeB.cameC.goD.goes
小题9:
A.bringB.takeC.broughtD.bought
小题10:
A.anythingB.somethingC.nothingD.thing
小题11:
A.gaveB.criedC.askedD.talked
小题12:
A.alwaysB.neverC.oftenD.usually
小题13:
A.fruitB.waterC.riceD.beef
小题14:
A.madeB.hadC.answeredD.thanked
小题15:
A.WhenB.HowC.WhatD.Where

题型:不详难度:| 查看答案


Franz Schubert was a famous musician in the world.But he lived a very hard life and often suffered(遭受)from being hungry.One day he was very hungry and went to a small restaurant,hoping he might meet some friends there.He looked around but found nobody he could borrow any money from.Then his eyes fell on a paper on one of the tables.In it was a little poem(诗歌).He read the poem.Then he wrote a piece of music for the poem and took his work to the owner of the restaurant.He only received a piece of beef and potato for it.Thirty years after his death,this manuscript(手稿)by Schubert was worth 40,000 francs.It was his famous Berceuse(《摇篮曲》).
小题1:Schubert went to the restaurant to______.
A.write a poem for his Berceuse
B.have his dinner together with his friend
C.see if he could find some friends who could lend him some money for a meal
D.write a piece of music for the owner of the restaurant
小题2:We know the owner of the restaurant______from this passage.
A.was also a musician
B.was very kind
C.hated Schubert very much
D.didn’t understand music very much
小题3:The passage didn’t tell us______.
A.how much his manuscript was worth.
B.how poor Schubert was
C.why Schubert wrote a piece of music for the little poem
D.whether Franz Schubert mastered the poem
小题4:What’s the Chinese meaning of“famous musician”?______.
A.刻苦的音乐家B.勤劳的指挥家C.著名的指挥家D.著名的音乐家
小题5:The best title for this passage is______.
A.Musician and HungerB.Franz Schubert and His Berceuse
C.Franz Schubert DiedD.A Great Musician

题型:不详难度:| 查看答案
Two traveling angels stopped to spend the night in the home of a wealthy family. The family was rude and refused to let the angels stay in the guestroom. Instead the angels were given some space in the cold basement. As they made their bed on the hard floor, the older angel saw a hole in the wall and repaired it. When the younger angel asked why, the older angel replied, "Things aren"t always what they seem."
The next night the pair came to rest at the house of a very poor, but very hospitable (好客的) farmer. After sharing a little food they had, the farmer and his wife let the angels sleep in their bed where they could have a good night"s rest. When the sun came up the next morning, the angels found the farmer and his wife in tears. Their only cow, whose milk had been their only income, lay dead in the field.
The younger angel was very angry and asked the older angel, "How could this happen?" "Why didn"t you watch out for the cow? The first family had everything, yet you watched over his house," she accused (谴责). "The second family had little but was willing to share everything, you didn"t help."
"Things aren"t always what they seem," the angel replied. "When we stayed in the basement, I noticed there was gold stored in that hole in the wall. Since the owner was so greedy and unwilling to share his good fortune, I asked God if I could seal the wall so he wouldn"t find it. Then last night as we slept in the farmer"s bed, the angel of death came for his wife. I asked God if the angel could take the cow instead. So things aren"t always what they seem."
小题1: The older angel repaired the hole for the rich family because _____________________.
A.she wanted to punish the greedy owner
B.the basement was too cold to stay in
C.she wanted to save the gold for the poor.
D.she believed that one should always be ready to offer help
小题2: The younger angel was very angry because _______________________________.
A.the older angel killed the farmer"s cow
B.the wealthy man gave them a bad place to live in
C.the older angel treated the two families unfairly
D.the angel of death took the cow away instead of the farmer’s wife
小题3: Why did the older angel let the farmer"s cow die?______________________.
A.Because she was sympathetic to the rich
B.Because she wanted to save the farmer"s wife.
C.Because God wanted the older angel to take the cow.
D.Because she wanted to teach the younger angel a lesson.
小题4:The first “they” in line 7 refers to ________while the second “they” in line 8 refers to _______in the second paragraph.
A.two travelling angels; the couple
B.two travelling angels; the wealthy family
C.the couple; two travelling angels
D.the couple; the angel of death and the God
小题5:The story tries to tell the readers that _________________________.
A.angels are always ready to help the poor
B.angels are always ready to help the rich
C.the young should always learn from the cold
D.sometimes things are not always what they seem

题型:不详难度:| 查看答案
Hello, Do you know     ? My name      Cindy Brown. Cindy is my      name and Brown is my family name. I am a     . I am nine years old. My       is 667-1298. There are(有)    people in my family---my parents, my brother and I. We all like fruit and vegetables.
My name is Sonia Hall. I am an     girl. I am 13. There are four people in my family. They are       parents, my brother and I. I also have a cousin. She is my uncle’s     .We are good      . I have a bedroom(卧室). A computer and a CD player are on a desk . The bookcase is near the door and my books are on it. I like sports very much, so(所以) the books are about(关于)sports. I like football and baseball
小题1:
A.meB.IC.myD.us
小题2:
A.amB.areC.isD.be
小题3:
A.lastB.ChineseC.oneD.first
小题4:
A.boyB.girlC.daughterD.cousin
小题5:
A.ID card numberB.watch C.answer D.telephone number
小题6:
A.threeB.fourC.fiveD.six
小题7:
A.EnglishB.greatC.goodD.nice
小题8:
A.herB.myC.yourD.his
小题9:
A.sonB.auntC.daughterD.grandmother
小题10:
A.brothersB.grandfathersC.friendsD.boys

题型:不详难度:| 查看答案
A small boy at summer camp received a bag of cookies in the mail from his mother. He ate a few, and then put the rest under his bed. The next day, after lunch, he went to his tent to get a cookie. The box was gone.
That afternoon a camp leader saw another boy sitting behind a tree. He was eating the stolen cookies! “That young man,” he said to himself, “must be taught not to steal.” 
He returned to the group and found the boy whose cookies had been stolen. “Billy,” he said, “I know who stole your cookies. Will you help me teach him a lesson?”
“Well, yes. But aren’t you going to punish him?” asked the puzzled boy.
“No, that would only make him hate you.” the leader explained. “I want you to call your mother. Ask her to send you another box of cookies.”
The boy did so and soon received another box of cookies. “Now,” said the leader, “the boy who stole your cookies is down by the lake. Go and share your cookies with him.”
“But he’s the thief!”
“I know, but try it—see what will happen.”
Half an hour later, the camp leader saw the two come up the hill, hand in hand. The boy who had stolen the cookies was trying to get the other to accept his toy knife. The other boy was just refusing the gift from his new friend. He said that a few cookies weren’t that important anyway.
小题1:When Billy first got cookies from his mother, __________.
A.he ate some of them himself
B.he gave some to the camp leader
C.he shared them with another boy
D.he hid them away quickly
小题2:Which of the following is NOT the camp leader’s intension (意图)?
A.To teach the boy not to steal.
B.To punish the boy for stealing.
C.To teach Billy to forgive others.
D.To teach Billy to share with others.
小题3:After that, the boy who stole the cookies might _________.
A.steal againB.hate Billy
C.make friends with BillyD.give Billy a bag of cookies, too

题型:不详难度:| 查看答案
最新试题
热门考点

超级试练试题库

© 2017-2019 超级试练试题库,All Rights Reserved.